Prohlášení Pavla Bělobrádka k článku v deníku Právo 19. 7. 2014

19.7.2014 12:05:31

V deníku Právo 19. 7. 2014 vyšel článek Bělobrádek si na vládu přivedl lidi od Topolánka. V článku se píše o dvou mých spolupracovnících Gabriele Kloudové a Martinu Schmarzovi, kteří dříve pracovali v kabinetu předsedy vlády Mirka Topolánka. Tuto informaci mohu potvrdit, G. Kloudová má na starosti organizační věci a styk s úřady, M. Schmarz pomáhá s mediální agendou.

Rád bych k tomu dodal, že při výběru spolupracovníků vždy dbám na odbornost a zkušenosti, nevadí mi spolupracovat se členy či bývalými členy jiných stran. Naše země ji podle mého názoru příliš malá na to, abychom si mohli dovolit zahodit zkušenosti lidí, které získali v mnohaleté práci pro stát. Nevidím tedy nic zvláštního na tom, že v mém týmu, kromě desítek dalších spolupracovníků, pracují i lidé se zkušenostmi z předchozí administrativy.

Pavel Bělobrádek