Marian Jurečka v pořadu Události, komentáře

3.7.2014 16:19:28

2.7.2014 22:00 ČT 24 Zpráva

Spor o českého kandidáta na eurokomisaře nebo obsazování postů v dozorčích radách státních podniků – hlavní témata jednání koaliční rady. Šéf státní kasy Andrej Babiš vysvětloval, proč do ČEZu dosadil lidi blízké hnutí ANO. Lidovci pak koaličním partnerům navrhli, aby Česko do Bruselu vyslalo Petra Blížkovského.
Světová pivovarnická jednička Anheuser-Busch bude vařit pivo v Českých Budějovicích. Firma se stala stoprocentním vlastníkem pivovaru Samson. V jednom městě se tak střetne se svým konkurentem – Budějovickým Budvarem, se kterým vede spory o značku Budweiser.
Toto byla témata, která okomentoval ministr zemědělství Marian Jurečka 2. 7. 2014 v Událostech, komentářích.

Záznam pořadu Naleznete zde: www.ceskatelevize.cz/porady/1096898594-udalosti-komentare/214411000370702/