Nový HLAS

PAMĚTNÍ LIST - MIMOŘÁDNÉ VYDÁNÍ NOVÉHO HLASU

24.6.2014 18:12:48

Milí čtenáři,

ke Dni KDU-ČSL v Jihlavě, který se uskutečnil 14. 6. 2014, byl vydán pamětní list – mimořádné vydání našeho zpravodaje. Obsahuje mimo jiné stručné portréty všech vyznamenaných osobností, fotografii medaile a vzor diplomu.

NOVÝ HLAS KVĚTEN 2014

14.5.2014 13:13:50

Milí čtenáři,
v mimořádném čísle Nového HLASu před volbami do Evropského parlamentu Vás i Vaše blízké vybízíme k tomu, abyste přišli k volbám. Tradiční a konzervativní strana KDU-ČSL pokračuje v obměnách a na evropské kandidátce nabízí zkušené a nové tváře.

NOVÝ HLAS BŘEZEN 2014

19.3.2014 13:17:31

Vážení čtenáři, vážené čtenářky Nového HLASu,
první číslo zpravodaje KDU-ČSL má na titulní straně vítěze doplňovacích senátních voleb Patrika Kunčara a drobně jsme obměnili i grafickou úpravu. Vaší pozornosti by neměly ujít především dvě dvojstrany. Předně ta, na které ukazujeme, jak se odráží sliby dané KDU-ČSL voličům v programovém prohlášení nové vlády s naší účastí (str. 6 a 7). Druhá dvojstrana je evropská: kandidáti KDU-ČSL nezaspali ani chvilku a evropským tématům se věnují pilně už několik měsíců (str. 16 a 17).